top of page

Fri, 22 Feb

|

Borås

Workshop Ropeflow and Handling

1 day workshop in rope flow and handling

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Workshop Ropeflow and Handling
Workshop Ropeflow and Handling

Time & Location

22 Feb 2019, 18:00

Borås, Borås, Sverige

About the event

Shibari Workshop med Lahtnor & Miaxeno

En av dom viktigaste områdena inom repen är effektiv hantering, det är anledningen till att dom flesta privatlektioner jag ger blir en TK lektion, då god teknik, förståelse för struktur och effektivt knytande är något som hjälper dig att bli ännu bättre och skapar förutsättning för att ta ditt repande till nya höjder.

Denna workshop använder överkroppsbindningen TK som en utgångspunkt för att lära om hur du hanterar repen på bästa vis, göra starka strukturer och hur du för dina rep på mest effektivaste sätt. det är även lärande för dig som modell att hantera din kropp i repen och arbeta med hållning och andning under lägre tid.

Vi kommer arbeta med 2 reps och 3 reps tk

Det är en viktig grundstommestomme i all typ av japansk repkonst och stabila suspensioner som även rekommenderas för dig som redan känner att du har koll på en 3 reps tk

Pris: 400kr per par förbetalas (enligt Pm efter anmälan) Återbud lämnas senast 48 timmar innan Workshop för återbetalad avgift

Start 18:00

Ingen förkunskap krävs

Blir en lugn tillställning med några få par för att se till att ni får ut som mest utav tiden att kunna fördjupa ert kunnande.

Anmälan sker parvis, Skicka för och efternamn i personligt meddelande på dig och din reppartner till Lahtnor

Share this event

bottom of page