top of page

Fri, 24 Apr

|

Slåttergatan 68

Dojo Yorokobi workshop Norrköping

Teaching 3 day workshop in Norrköping Sweden

Registration is Closed
See other events
Dojo Yorokobi workshop Norrköping
Dojo Yorokobi workshop Norrköping

Time & Location

24 Apr 2020, 18:00 – 26 Apr 2020, 13:00

Slåttergatan 68, Slåttergatan 68, 602 12 Norrköping, Sverige

About the event

Lahtnor gästar Dojo Yorokobi.

Fredag kl18-21 pass 1 Grunder

Lördag kl10-13 pass 2 Strukturer kl13-15 lunchpaus (längre paus för att smälta och ta in undervisningen) kl15-18 pass 3, Intention och Smärta kl18- Utrymme för privatlektioner om det blir fler som inte kan rymmas på söndagen

Söndag kl10-13 Pass 4 suspension från start Workshop avslut kl13 söndag 13- Lunchpaus efter lunch Tid för privatlektioner -----

Beskrivning av de olika passen:

Lahtnor gästar Dojo Yorokobi och bjuder till helgworkshop i repens magiska värld.

Handslagna rep/repvax av Lahtnor är till salu under helgen. Det kommer finnas begränsade antal tider att boka för privatlektioner med Lahtnor under helgen. Där du och din partner får totalt egenfokus för att hjälpa er i eran represa Dessa privatlektioner bokas direkt med Lahtnor

Pass1 Grunder I detta första pass bryter vi isen som grupp och på ett enkelt sätt öppnar upp en säker bana i hur vi använder våra rep, tillsammans med kunskap om våra kroppar och vårt sinne och hur det kopplas till vårt reputövande. Vi använder ett enkelt mönster som lär oss de tekniska grunderna men som kan appliceras på oändligt många platser på din partners kropp och främjar kreativiteten istället för att förbrylla med för många tekniker eller mönster.

Pass 2 strukturer En av dom viktigaste områdena inom repen är effektiv hantering, det är anledningen till att dom flesta privatlektioner jag ger ofta blir en TK lektion, då god teknik, förståelse för struktur och effektivt knytande är något som hjälper dig att bli ännu bättre och skapar förutsättning för att ta ditt repande till nya höjder.

detta pass använder överkroppsbindningen TK och höftbindning som en utgångspunkt för att lära om hur du hanterar repen på bästa vis, göra starka strukturer och hur du för dina rep på mest effektivaste sätt. det är även lärande för dig som modell att hantera din kropp i repen och arbeta med hållning och andning under längre tid.

Pass 3 Intention & smärta Under detta pass kommer vi fokusera på den meditativa och djupa kommunikation som sker under bindning. Mötet mellan individer och hur vi förstärker bandet och använder våra rep som ett redskap för att förstärka känslorna mellan den som binder och den som blir bunden. Hur du som blir bunden känner av din partner och hur samspelet er emellan kan stärkas. Vi kommer även att utforska olika element av hur vi använder smärta som en bärande del i vår koppling till vår partner. Repövningar som utmanar sinnet och lätt tar oss ut vår comfort zone.

pass 4 suspensioner från start Vi kommer under detta pass gå igenom säkerhet, suspensionsknutar, rephantering och kroppskännedom i repen för både rigger & modell. Därefter kommer vi binda marionetten en suspension som skiljer sig från de statiska traditionella japanska formerna och istället leker med en aktiv interaktion mellan modellen och riggerns rörelser. För de som är nya till suspensioner så är det en säker start i att leka ovan mark och för de som redan provat på suspensioner skapar det ett nytt sätt att se på hur vi kan vidga vyerna, tänka utanför boxen och skapa nya kraftfulla/lekfulla scener med vår partner.

Anmälan görs i par. Det finns plats för sex par under denna workshop. Betald biljett ger säker plats. För mer info och biljetter kontakta lahtnor här på fb

Priser hela helgen: För medlemmar av Dojon: 1800 per par. För icke-medlemmar: 2300 per par. Privatlektioner bokas separat.

Vi bjuder på the och kaffe samt lätt tilltugg.

Varmt välkomna /Lahtnor och Adoniram 

Share this event

bottom of page